"De magie is er al.
Maar sta jij jezelf toe het ook te zien?"

- Vanessa Vink

Extra, extra... read all about it!

4 november 2023 - mijn praktijk bestaat 10 jaar!! Trots en blij! ❤️

30 juli tm 23 augustus 2022 - zomervakantie, waaronder een reis naar de Abydos in Egypte voor de healing tempel van Seti I/Ramses II. Abydos wordt gezien als de meest heilige en krachtige plek in Egypte. Het is een stargate gelijk aan Glastonbury en dé pelgrimstocht door de geschiedenis heen. De tempel heeft met mij gewerkt en mij prachtige intiaties gegeven die ik nu in mijn praktijk ook voor cliënten mag gebruiken. Met liefde en dankbaarheid werk ik sindsdien (weer 😉 ) met het Egyptische veld.

17 mei 2022 - Ben weer terug en ready to roll!! Dit bleek niet een proces van transformatie, maar van confirmatie! Het werk, mijn taak op aarde, mijn boodschap ... alles mocht ik even doorvoelen om te checken of het nog klopte en dat deed het nog, Ook mijn 'missie' klopte nog en dat is ...  energiewerk net zo normaal te maken als tanden poetsen!! 🙂 Ik ga er, gesterkt door dit mooie proces, met alle liefde mee door en ik ontmoet je graag als jij hiermee resoneert.

1 april 2022 - Mijn praktijk is tijdelijk dicht wegens eigen transformatie onder het motto 'Practice what you preach.'.

NB: mijn telefoonnummer wordt gebruikt voor phishing calls! Dit ben ik dus NIET!

Begin 2022 - Prijsverhoging en naamsverandering: I-Doh wordt Skyld.

Eind juli 2021 - Ik ben weer 'back in business'! In augustus zal ik de mensen inboeken die zo fantastisch waren om op mij te wachten tot ik weer  boven water kwam. Vanaf september boek ik weer in, in volgorde van binnenkomst.

13 juni 2021 - Vanwege familieomstandigheden is de praktijk gesloten. Ik kom zo spoedig mogelijk weer naar de oppervlakte! 

Winter 2020 - Met veel plezier heb ik de Peru-lijn van Maria Essence toegevoegd aan mijn kleine winkeltje in de praktijk. Geweldig hoe krachtig deze sprays zijn en ze helpen perfect bij het gedane energiewerk.  https://vanessavink.com/nl/maria-essencenl/

7 mei 2020 - Vanaf dinsdag 12 mei 2020 is mijn praktijk weer geopend voor face-to-face sessies! Ben zo blij om jullie gezichten weer te zien!

16 maart 2020 - Vanwege het Co rona-virus zijn de sessies de komende weken alleen online. Bel gerust voor meer details. Weet dat energie geen tijd of afstand kent, dus waar je ook zit in de wereld de informatie is er net zo snel als dat je tegenover mij zou zitten bij mij in de praktijk. Het enige is dat je dan wel je eigen kopje thee moet maken 😉

21 mei 2019 - Start van 'Smart Healthy Women Academy' waarvan ik een van de founding trainers met mijn CURSUS 'The Magic in You - and how to connect with it', zie voor meer informatie https://smarthealthywomenacademy.com.

28 november 2018 - mijn tweede LEZING (in het Engels) in Zoku te Amsterdam. Uitgenodigd door LOVE & ORANGES van Nicola Cloherty! Onderwerp: 'How to lift your vibration - break patterns, create emotional balance and liberale yourself from believes'. Tickets via https://www.eventbrite.co.uk/e/talk-how-to-lift-your-vibration-break-patterns-create-emotional-balance-liberate-yourself-from-beliefs

31 oktober 2018 - tweede PODCAST is gepubliceerd!
Het onderwerp is 'You don’t have to go rock bottom to start change!' en het is onderdeel van het SELFISH project van Nicola Cloherty en Anna Wallace waarin ze mij interviewen.
"In this episode, we dive into: Who is Vanessa is and where she is today; How do you know you’re nearing rock bottom?; Why the world thinks we need to hit rock bottom to create change; How Vanessa feels about famous/influential people sharing their rock bottom story and why it can be way more do more damage than good; Has Vanessa hit rock bottom herself; If you can wait for somebody else to do the change for you or not; Tips on how to implement change; AND SO MUCH MORE!! Listen here: https://apple.co/2MKhEo4 SoundCloud http://bit.ly/2lTuNjp Stitcher or https://bit.ly/…/ep-16-you-dont-have-to-go-rock-bottom-to-s… "

14 september 2018  Luister hier PODCAST naar mijn eerste podcast. Het is met het prachtige Australische online magazine 'Smart Healthy Women' online.
Het onderwerp is gewichtstoename bij energiewerkers. Haha, ik had vooraf ook geen idee dat de podcast daarover zou gaan, maar hé ik vertrouw mijn begeleiding van 'daarboven' volledig dussss.... Het ontvouwde zich als volgt. Het viel mij op dat sommige van mijn Australische vriendinnen geloofden dat je nu eenmaal dikker werd als je met energieën werkt. Ook in Amerika heerst deze overtuiging. Nou, ik heb dat even weerlegd. Trouwens, de podcast heeft ook heel veel tips en wat energie-oefeningen voor mensen die geen overgewicht hebben, hoor!

18-24 juni 2018 naar Glastonbury, United Kingdom, voor een magische/spirituele zakenreis! Ongelofelijk wat er hier geopend is. Met veel liefde en dankbaarheid werk ik sindsdien (weer 😉 met het Keltische veld.

25 mei 2018 VanessaVink.com is AVG-proof.

10 april 2018 - Mijn LEZING (in het Engels) over 'How to chat with your team of guides and angels' in Zoku te Amsterdam. Uitgenodigd door LOVE & ORANGES van Nicola Cloherty!

10 december 2016 - eerste publicatie in het Nederlandse online magazine 'Your Daily Shine'. 

16 februari 2016 - eerste publicatie in het Nederlandse online magazine 'Vrouw en Passie'. 

26 april 2015 - eerste publicatie in het Australische online magazine 'Smart Healthy Women'. 

Zomer van 2013 - het idee was geboren om een praktijk te openen die zou heten 'Your Energy Kitchen' en al snel werd het realiteit.

Review van Nicola
Vanessa is echt ongelooflijk! Dankzij een paar 1:1-sessies hebben we een aantal belangrijke energetische obstakels doorlopen en heeft ze wat[...]